Kontakt
Masz pytania w sprawie wycieczki, zadzwoń lub napisz do nas.
Wszelkie prawa zastrzeżone @ Mariola Travel
1. dzień: Wyjazd i przejazd do Hotelu & SPA Kocierz*** położonego w malowniczej scenerii Parku Krajobrazowego na szczycie Przełęczy Kocierskiej (750 m n.p.m.) Zakwaterowanie w przestronnych i stylowo urządzonych pokojach 2-osobowych z łazienkami wyposażonymi w suszarki oraz z dostępem do Internetu, telefonem i telewizją. Pokoje odzwierciedlają luksus i elegancję, stwarzając idealne warunki do wypoczynku i relaksu. Wieczorem kolacja bankietowa z muzyką mechaniczną prowadzona przez DJ-a od 19:00 do 02:00.
Menu: I danie na ciepło: delikatny krem z pory z grzankami i wiórkami sera, filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i pomidorami suszonymi z risotto maślanym i marchewką glazurowaną, biszkopt z musem malinowym, kremem waniliowym, przypalaną bezą i owocami, dania na zimno: półmisek mięs pieczonych, sos chrzanowy z jajkiem, sos pikantny, kieszonki ze schabu faszerowane sałatką z pory, łosoś gravlax z warzywami i sosem miodowym, roladki szynkowe z musem, mozzarella z pomidorami i pesto, sałatka z pieczonego kurczaka, sałatka z warzyw, sera i szynki, pieczywo i masło, II danie gorące: pieczeń z szynki wieprzowej z kapustą włoską, kluskami śląskimi i sosem.
2. dzień: po śniadaniu, czas wolny na wypoczynek i relaks, co zapewni Państwu w hotelu Strefa Wellness: basen z biczami wodnymi i przeciwfalą, jacuzzi, sauna sucha i parowa. Odprężeniu sprzyja również przestrzeń wypoczynkowa z leżakami i pięknym widokiem na góry.
Przy hotelu funkcjonują 2 oświetlone stoki narciarskie (dla gości hotelowych specjalne ceny karnetów) wraz z profesjonalna szkółką narciarską. Jest także wypożyczalnia sprzętu zimowego;nart, snowboard.
Obiad w formie bufetu od godziny 13.00 -15.00: 2 rodzaje zupy w tym jedna wegetariańska, 2 dania główne mięsne, 1 danie wegetariańskie, 2 rodzaje dodatków, 3 rodzaje surówek, 2 rodzaje deserów, woda, soki, kawa, herbata.
Kulig z grzańcem od godziny 16.00. Kolacja w formie bufetu od godziny 19.00-21.00: 2 rodzaje przystawek( w tym jedna wegetariańska), 2 dania główne mięsne, 1 danie wegetariańskie, 2 rodzaje dodatków, 3 rodzaje surówek, deser, owoce, woda, soki, kawa, herbata.
Wieczorem zapraszamy do klubu dyskotekowego K2 – przestronne piwniczne wnętrza, wygodne loże i super zabawa, którą poprowadzi DJ.
3. dzień: po śniadaniu czas wolny, około 11:00 wykwaterowanie i wyjazd. Przejazd do Żywca, zwiedzanie Muzeum Browaru – czas zwiedzania około godziny, następnie degustacja. Na pamiątkę każdy uczestnik dostaje szklankę. Obiad na terenie browaru. Powrót w godzinach wieczornych.
cena zawiera:
transport autokarem
2 noclegi
wyżywienie: 1 kolacja, 2 obiady, 2 śniadania
kolacja bankietowa z DJ
kulig z grzańcem
korzystanie ze strefy Wellness
pilot na całej trasie
zwiedzanie Muzeum Browaru Żywiec z degustacją
ubezpieczenie NNW